Prednosti i nedostaci prođe podizanje grudi

Želite da za grudi da je to ideal? Ste s obzirom na povećanje izgled, kao i obim grudi? Mnogo ljudi da zarade na letnjoj sezoni i za vreme odmora, da se povećanje grudi, jedan od najtraženijih estetskih procedura. To je procedura plastične hirurgije, čiji je cilj povećanje linije, kao i od broja grudi, implantacija zuba na implantantы-to je generalno pun silikonski gel. Možete saznajte više o ovim grudnыh implantata za povećanje grudi ispod.

Lečenje se sprovodi pod glavni anestetik

Lečenje se sprovodi pod glavni anestetik

Kozmetičke hirurg, naravno, da napravi mali rez, kao i implantacija proteze pod grudnog mišića. Postupak traje oko jedan sat i takođe zahteva prijem zdravstvene ustanove u jedan dan. Nazad boravka imaju odmor u krevetu režim na par dana za prevenciju infekcija ili otvaranje rane. Zatim pokrenite niz briga za par meseci (ne dozvoli teških treninga, koristite grudnjak ili grupa, kompresor, vidi posle Mark, izbegavajte direktne sunčeve svetlosti i sl.), kao i direktne redovne procene. Bez obzira na to, bio je veoma bezbedan predloženo lečenje se sprovodi u specijalizovanom centru, koji ima stručnjaka početni nivo, kao i institucije, velnes kvaliteta, često se pojavljuju sumnje u vezi operacije uvećanja grudi. Pre nego što počnete, važno je da izaberete odličan stručnjak, da se obezbedi sigurnost vam je potrebno, i zna načine da eliminiše sve greške koje možete imati u vezi intervencije. Zaradite na prvobitne namene i medicinske dijagnostike, da formuliše sva pitanja koja se mogu javiti kod vas: kako se tačno dešava postupak, ako je to boli mnogo, kao da je, naravno, postoperativnom periodu, samo je bilo opasnosti, ako je poželjno da se napravi plastičnost grudi u letnjem periodu, tako da će rezultati biti, i prednosti povećanje grudi. Da prođe kroz povećanje grudi je važno ostati u dobrom i psihološke probleme.

Treba biti realan o rezultatima. Povećanje grudi može da vam pomogne da steknu samopouzdanje, kao i da uklonite svoju complicateds, ali to ne će promeniti vaš život. Nakon preliminarnih konsultacija sa plastičnim hirurgom za rešavanje vaših zahteva, morate dati rok za podnošenje je, pošto je tu korist, koju on može da Vam obezbedi povećanje grudi: poboljšati izgled grudi: uvećanje grudi, sigurno će pomoći da se reši vizuelni problem, kao i da se fizički izgledaju atraktivnije, imajući mogućnost da izaberete broj, kao i oblik, šta god želite. Vi ćete imati mogućnost da: popraviti grudi veoma ravna, da se eliminišu neslaganje između grudi, da bi bolje izgled posle trudnoće ili mršavljenje, za oporavak bista nakon mastэktomii nakon tuče u grudima ćelije raka, ili da izdrži kolaps. Poboljšati izgled broj organizam u celini: više žena zahtevaju povećanje grudi, da se uspostavi ravnoteža svoj broj, sa pojavom mnogo više izbalansiran i proporcionalna. U svakom slučaju, preporučuje se da se rukovode plastičnog hirurga, kao i savetnik slike.

Da steknu poverenje u sebe, a takođe i završiti sa objekata

Da steknu poverenje u sebe

Ova procedura će omogućiti da ojača samopouzdanje i poboljšati samopouzdanje žena zbog svoje novom izgledu. Povećanje grudi podrazumeva poboljšanje fizičkog izgled, a takođe mora da bude u najboljem psihološke probleme borbe sa njim. Iz tog razloga, ovaj postupak se ne preporučuje u onim ženama sa emotivne neustoйčivostью: nisko samopoštovanje, zbog drugih problema, depresije, uslovi za napajanje, dismorfofobii itd, grudi, naravno, neće promeniti to stanje bez psihijatrijske pomoći. Osećaju mlađi: grudi, koje su još jake i duge, učiniće da se osećate klijenta, znatno više mlada i atraktivna, kao i da pokaže grudi dodatne izgovara, i odeću, koji mnogo bolje odgovaraju na slici. Tretman je potpuno bezbedno, pod uslovom da je sprovedena u kliničkim uslovima odgovara. Nije ni čudo što on ulazi u broj transakcija plastične hirurgije najpopularniji.

Rezultat je brza, da se vrati u normalan režim u roku od nekoliko dana. Implanti su zaštićeni u slučaju oštećenja: u to vreme da radim grudi, potrebno je da se shvati da bez proteze traje ceo život.Proteza kvaliteta, kao i one koje se koriste u ilahy (Allergan) koristiti garancija zamene zauvek u primerku jaz, kapsulяrnaя lifting, veoma rano ili se dezavuisanog. Nedostaci povećanje grudi grudi-to je operacija sa mogućim opasnostima i izazovima, koji može da obuhvati otišla pod nož, ali ću klinički centar osigurava ove teškoće značajno svesti na minimum: opasnost od pucanja grudi proteze, rizik od infekcije, kao i upala oko implantata, rizik od krvarenja, kao i modrice, pretnja kapsulяrnaя kontraktura, ožiljaka, muke medicinskom objektu prijem, kao i postoperativni. Naravno, to je intervencija treba da bude izvedeno u bilo gde i sa bilo kojim tipom hirurg. U ilahy centara, koji imaju podršku cele medicinske brigade IMED bolnice, kao i medicinska oprema prvog nivoa, svi ovi nedostaci će biti značajno smanjena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *