Šta je povećanje grudi?

Šta je povećanje grudi?Šta je silikone: Uvod, Prednost, kao i Očekuju Rezultate. Šta je povećanje Grudi? Povećanje grudi ili povećanje grudi je jedan kozmetički zahvat invazivna proširiti i također stegnuti u prsa sa implante, dodatno zvao uvećanje mammoplasty. Ovaj tretman također mogu koristiti mita od masti (razne injekcije), u kojoj je višak debeli iz različitih druge dijelove tijela (bivši muž. guza i također gornji noge) je uzeo kroz liposukcija i također dodala u grudi. Ovu operaciju mogu pomoći, dame koji žele uhititi to izgleda puno prirodnije i također i nije suviše velika. Silikone u grudi mogu biti uključeno sa grudi kirurški postupak, kao što mastopexy (hapšenje lift) i također grudi obnovu, koji je predložio za pojedinaca, koji su preduzete mastektomiju ili grudi nauditi genetski probleme ili trauma. Koji se Trebaju Poduzeti silikone u Grudi i Očekuju Rezultate. Grudi poboljšanje je pogodan tretman za dame koje: Želja mnogo više pozitivan sa ekstra privlačno izgled Osećam svoje hapšenja su kao mali u odnosu na veličinu tijelo povratiti veličinu i oblik grudi nakon težinu smanjenje, starenja, kao porodiljsko.

Želim da uhapsimo simetrije silikone je i jedan od kirurški postupak je kirurški postupak nosio na proces seks prilagođavanja momci u žene. ljudi koji žele da se pretvori seks. Kao postupak od drugih žaliti, povećanje grudi dodatno je određena ograničenja. Ovaj postupak mogu pooštri drooping hapšenja ili dole (ptosis), osim ako kombinaciji sa grudi lift (mastopexy).

Kako da rade grudi poboljšanje

Ovaj tretman je isto tako ne preporučila za one koji: Gojaznosti– Istraživanja otkrivaju da pojedinaca koji imaju problema ili gojazna su ekstra u opasnost od doživljava ozbiljne komplikacije zbog silikone. Planiranje trudnice– doktor bi mogao pitati žene koji planiraju da postanem trudna ili imati dijete mnogo duže da odložimo ovo lecenje. Iako je trudnoća ne smanji visokog kvaliteta implante, međutim raciji će mijenjati dok je trudna. Kao rezultat toga, pacijent je možda potrebno da ideš kroz ekstra tretman kasnije. Jesi dojenja … Rezultate uvećanje dojki za ženke dojenje još uvijek je upitno da ovaj poseban dan. Neke profesinalce izjavljujem da 90% žena koja preko grudi poboljšanje mogu da dojim.

Kako da rade grudi poboljšanje

Ipak, ima isto tako da verujem da je ova procedura ima negativan uticaj na Mleka, u zavisnosti od dizajn razderotine, količinu tkivo natečenost, zajedno sa da li ima nerve i mleko cijevi su nauditi hirurške tretman. Istraživanje pokazuje da je u 2013., silikone ima nivo ispunjenje kao različite uspjeh. Barem 98% dame stvarno zadovoljan na ishod, 75% da govori i veličine hapšenja prema pretpostavke, 13% hteo veće sise, a i 1% problem s ožiljcima. Baš Kako Da Rade Grudi Poboljšanje. Prije hirurške tretman, klijent će biti pomagao hirurg u izboru vrsta grudi poboljšanje. I ponudili su alternative: Implante koja se sastoji od materijala. Dvoje grudi su jedna od najpopularnijih su slane i silikona.

Odvratnim implante su napravljena iz silikonske završava

Obojica su prednosti i mane za sebe. Odvratnim implante su napravljena iz silikonske završava tekućina koja sadrži sterilan soli. Iako to nije sve prirodno, i lako oštećen ili naborana, međutim ovo implant je osiguran od sastoji se od službe to može da bude apsorbiran od strane tijela (ako oštećen). Dok grudne implante su napravljeni od silikon koji pokriva koji uključuje silikonske gel ljepljivo. Ovo vrsta zubni implant je mnogo više radije pošto se oseća više sve prirodno i prijetnja od pucanja je smanjen. Ipak, ako je to prelomi, silikon gel će inače jer je tumor u različite delove hapšenje. Silikon gel implante kohezivna ili visoki-snagu (implante gumene medved). Varijante grudne implante, prednosti od ovih implantata je mogućnost suzu niže, deblje, a također i zaista oseca prirodnije.

Odvratnim implante su napravljena iz silikonske završava

Iako je podijeljen u 2, zubni implant je oblik sigurno neće promijeniti, volim gumene bombone medved. Debela tijelo. Debela Prebaciti tijelo je opcija za klijente koji su nije udobno sa međunarodni stvari u njeno tijelo i također želi pored dimenziju hapšenje to nije previše značajan. U ovu proceduru, specijalista uklanja debeo od liposukcije, obično iz guzova kao bedra. Nakon toga, debeli je prefinjeni kao pun pravo u propast. Iako mnogo manje poželjan od grudima, još ovaj postupak ima odličan uspeh stopa. Ovaj tretman je vjerovao da je u riziku zbog činjenice da koristi debeli iz pacijent je vlastito tijelo i također dostavlja rezultate da vidi čak i više sve prirodno. Silikone je napadno procedura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *